DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 02:04

6 kommentar(er)

Haater serriøst overskrifter. Sliter vær gang! Uansett, som jeg har fortalt før, så skal  jeg snart flytte, og gleder meg noe sinnsykt til å får større rom. Men nå har halvveis rygget og vasket rommet jeg har nå, akkurat som jeg vil ha det. Har tent på masse lys. Og det er skikkelig hjemmekoselig her nå! Elsker å sitte på rommet, meg noe god drikke, noe godt å spise, masse brennede lys og lav musikk. Skikkelig avslappende! Ellers har jeg og Miranda bare slappet av og spis masse god mat i dag. Hva synes dere om bildene?

( dette innelegget skulle egentlig posetes for to timer siden, men bilde opplastninga ville ikke med det samme..)

DATO: 16.07.2012 / KLOKKESLETT: 21:13

2 kommentar(er)

Heei dere! Startet dagen med å dusje å spise maat, før Miranda ringte meg å lurte på om vi skulle finne på noe sammen. Og det gjorde vi. Vi har bare kost oss med masse latter og snakk. Er så koselig å være sammens med venner og bare slappe av. Nå skal vi straks spise burrit også stikker vi til meg etterpå og der skal vi sove i natt. Hva skal dere i kveld?
Snakkees! 

DATO: 15.07.2012 / KLOKKESLETT: 22:03

2 kommentar(er)

Heei! Da prøver jeg igjen! Blir ikke så superlangt innleg. Siden jeg bare skal fortelle at jeg er tilbake til bloggen igjen. Skal blogge ca et innlegg vær dag. Prøver hvertfall. Det er utrolig godt med sommerferie. Har sovet lenge, solet meg når sola har vært der, og spist masse is! Det er sommer det! Nå er jeg hos besteforeldrene mine, men skal straks kjøre hjem. Siden dette innlegget kommer litt sent, blogger jeg mere i morgen! Så da ''blogges'' vi, HAHA! Hva har dere gjort i sommer ferien?
Design av

hits