DATO: 18.06.2012 / KLOKKESLETT: 20:16

4 kommentar(er)

Heei alle sammen! Har ikke blogget i helga på grunn av leir. Så beklager det! Er faktisk helt sinnsykt å tenke på at det er kun tre skoledager igjen av skoleåret. Håper på tidenes ferie, og håper å oppleve mye spennede. Skal vell tilbringe hele sommeren i Norge, men håper likevell på masse fint væær og koselige kvelder. Skal blant annet ha maange koselige jentekvelder og hytteturer osv. Gleder meg masse til to måneder ferie. Også starter tiende, og da sier jeg farvell til sosialt liv.. Gruer meg.. Er det noen av dere som gleder dere til sommerferie?


// tatt i går


DATO: 14.06.2012 / KLOKKESLETT: 16:42

7 kommentar(er)

Heei! Trinnet mitt har kulturfestival i dag. Og da viser noen av 'gruppene' fram det vi har jobbet med i et halvt år. Jeg valgte dans, og viste fram to danser for skolen i dag. Gikk helt ok. Vi fikk utdelt tidenes største t-skjorter som kostyme, så det så ut som vi sto der å danset i natt t-skjorter, haha (hadde selfølgelig joggebukse under). I kveld skal vi vise forestillingen en gang til for foreldre og familier osv. Satser på å ikke drite meg ut, slik som jeg alltid gjør. 

Har dere hatt noen forestillinger før?
DATO: 12.06.2012 / KLOKKESLETT: 19:37

7 kommentar(er)

Jeg bestemte meg for å slette bloggens innlegger, og starte helt på nytt igjen. Dette var fordi jeg ikke orket å blogge, siden jeg følte alt var rævva. Rett og slett en drit dårlig blogg. Håper på at jeg får mye mer å blogge om nå, samt at det kan bli motiverende, nå som jeg har en del inspirasjon. Siden sist har jeg bllitt konfirmert, jeg har har farget håret mitt mørkt, og jeg har gledet meg masse til sommerferie. I sommer skal jeg gjøre myee gøy! Jeg skal til Utøya, skal se på fotball (skandia cup 2012), jeg skal flytte og jeg skal være masse sammen med venner og familie. Da sier jeg litt lykke til, til meg selv. Og håper på mange fine bloggtider!

 DATO: 12.06.2012 / KLOKKESLETT: 18:06

1 kommentar(er)

Test.Test.Test

Design av

hits