DATO: 18.07.2012 / KLOKKESLETT: 02:04

6 kommentar(er)

Haater serriøst overskrifter. Sliter vær gang! Uansett, som jeg har fortalt før, så skal  jeg snart flytte, og gleder meg noe sinnsykt til å får større rom. Men nå har halvveis rygget og vasket rommet jeg har nå, akkurat som jeg vil ha det. Har tent på masse lys. Og det er skikkelig hjemmekoselig her nå! Elsker å sitte på rommet, meg noe god drikke, noe godt å spise, masse brennede lys og lav musikk. Skikkelig avslappende! Ellers har jeg og Miranda bare slappet av og spis masse god mat i dag. Hva synes dere om bildene?

( dette innelegget skulle egentlig posetes for to timer siden, men bilde opplastninga ville ikke med det samme..)

DATO: 16.07.2012 / KLOKKESLETT: 21:13

2 kommentar(er)

Heei dere! Startet dagen med å dusje å spise maat, før Miranda ringte meg å lurte på om vi skulle finne på noe sammen. Og det gjorde vi. Vi har bare kost oss med masse latter og snakk. Er så koselig å være sammens med venner og bare slappe av. Nå skal vi straks spise burrit også stikker vi til meg etterpå og der skal vi sove i natt. Hva skal dere i kveld?
Snakkees! 

DATO: 15.07.2012 / KLOKKESLETT: 22:03

2 kommentar(er)

Heei! Da prøver jeg igjen! Blir ikke så superlangt innleg. Siden jeg bare skal fortelle at jeg er tilbake til bloggen igjen. Skal blogge ca et innlegg vær dag. Prøver hvertfall. Det er utrolig godt med sommerferie. Har sovet lenge, solet meg når sola har vært der, og spist masse is! Det er sommer det! Nå er jeg hos besteforeldrene mine, men skal straks kjøre hjem. Siden dette innlegget kommer litt sent, blogger jeg mere i morgen! Så da ''blogges'' vi, HAHA! Hva har dere gjort i sommer ferien?DATO: 18.06.2012 / KLOKKESLETT: 20:16

4 kommentar(er)

Heei alle sammen! Har ikke blogget i helga på grunn av leir. Så beklager det! Er faktisk helt sinnsykt å tenke på at det er kun tre skoledager igjen av skoleåret. Håper på tidenes ferie, og håper å oppleve mye spennede. Skal vell tilbringe hele sommeren i Norge, men håper likevell på masse fint væær og koselige kvelder. Skal blant annet ha maange koselige jentekvelder og hytteturer osv. Gleder meg masse til to måneder ferie. Også starter tiende, og da sier jeg farvell til sosialt liv.. Gruer meg.. Er det noen av dere som gleder dere til sommerferie?


// tatt i går


DATO: 14.06.2012 / KLOKKESLETT: 16:42

7 kommentar(er)

Heei! Trinnet mitt har kulturfestival i dag. Og da viser noen av 'gruppene' fram det vi har jobbet med i et halvt år. Jeg valgte dans, og viste fram to danser for skolen i dag. Gikk helt ok. Vi fikk utdelt tidenes største t-skjorter som kostyme, så det så ut som vi sto der å danset i natt t-skjorter, haha (hadde selfølgelig joggebukse under). I kveld skal vi vise forestillingen en gang til for foreldre og familier osv. Satser på å ikke drite meg ut, slik som jeg alltid gjør. 

Har dere hatt noen forestillinger før?
DATO: 12.06.2012 / KLOKKESLETT: 19:37

7 kommentar(er)

Jeg bestemte meg for å slette bloggens innlegger, og starte helt på nytt igjen. Dette var fordi jeg ikke orket å blogge, siden jeg følte alt var rævva. Rett og slett en drit dårlig blogg. Håper på at jeg får mye mer å blogge om nå, samt at det kan bli motiverende, nå som jeg har en del inspirasjon. Siden sist har jeg bllitt konfirmert, jeg har har farget håret mitt mørkt, og jeg har gledet meg masse til sommerferie. I sommer skal jeg gjøre myee gøy! Jeg skal til Utøya, skal se på fotball (skandia cup 2012), jeg skal flytte og jeg skal være masse sammen med venner og familie. Da sier jeg litt lykke til, til meg selv. Og håper på mange fine bloggtider!

 DATO: 12.06.2012 / KLOKKESLETT: 18:06

1 kommentar(er)

Test.Test.Test

Design av

hits